Завдання: У майстерні пошили 120 спальних мішків за 6 днів, виготовлення однакову кількість мішків кожен день За скільки днів пошиють 100 спальних

Завдання: У майстерні пошили 120 спальних мішків за 6 днів, виготовлення однакову кількість мішків кожен день За скільки днів пошиють 100 спальних

  • 1) 120: 6 = 20 мішків в день
    2) 100: (20 + 5) = 4 дня
    -------------------------------------------------
    відповідь: за 4 дні
  • 1) 120/6 = 20 (м) за 1 день
    2) 20 + 5 = 25 (м) будуть
    3) 100/25 = 4 (д) треба
    Відповідь 4 дня треба
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

28 − = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: